Vi sammanför globala talanger

Tjänster inom hotell- och restaurangbranschen

Rekrytering inom hotell- och restaurangbranschen kräver en skräddarsydd strategi. Vårt team tar sig tid att förstå din verksamhet och exakt vad du letar efter, innan vi skickar en kortlista med kandidater som matchar ditt företags värderingar och passar in i din yrkesroll. Vi rekryterar hotell- och restaurangpersonal som stämmer överens med din verksamhets kärnvärden. Oavsett om du är en organisation som vill leverera, rekrytera, har ett projekt som ska slutföras eller en person som funderar på nästa steg i din karriär… Vi sammanför yrkesverksamma över hela världen. “Varje enskild kontakt är viktig

.

Vi attraherar de bästa talangerna med en blandning av traditionella och innovativa rekryteringsmetoder och inser vikten av våra reklaminvesteringar för att säkerställa att vi når de kandidater som våra konkurrenter kanske inte når.

Detta säkerställer att vi kan attrahera både aktiva och passiva medarbetare som har rätt expertis och kompetens för din roll.

Oavsett om du vill publicera ett jobb med löneintervall (t.ex. per timme/per dag/per månad/per år) eller begära offerter för den tjänst som ska utföras, är vi här för att hjälpa dig. Vi tillhandahåller en heltäckande tjänst som stöder varje steg i rekryteringen av talanger, från den första rekryteringen till urval och introduktion. Du kan Lägga upp din förfrågan här och för att registrera din organisation som leverantör eller för att hitta rätt tillverkare, leverantör för din produkt, utrustning och tjänst kan du besöka den här länken Den betrodda kommersiella

Varje ansökan förhandsgranskas för att bedöma om kandidaten är lämplig för den specifika roll som vi rekryterar till. Vi är fast beslutna att upprätthålla 100% efterlevnad. Vi genomför kontroller av anställningshistorik, referenskontroller, utför utökade DBS-kontroller, utländsk poliskontroll (om tillämpligt) och obligatoriska kontroller.

Vår expertis och professionella förmåga att matcha kandidater med lediga tjänster har skapat ett stort förtroende hos våra kunder. Det ger oss en verklig fördel när det gäller att upptäcka de dolda “pärlorna” samt de kompetenta kunskaps- och informationsexperterna.

Vi erbjuder integritet och professionalism och håller kunder och kandidater fullt informerade.

Att se till att du får rätt serviceprocess är lika viktigt som att välja plattor, och att bekanta dig med processen i förväg hjälper dig att undvika kostsamma misstag.

Translate »