Conectăm talentele globale

Serviciul pentru profesori

Potrivim și organizăm interviuri față în față cu profesori din întreaga lume în funcție de cerințele și obiectivele unice ale școlii, colegiului sau universității dumneavoastră. În calitate de organizație internațională, avem roluri flexibile de aprovizionare zilnică, roluri permanente cu normă întreagă și orice altceva între acestea.

Faptul de a fi susținut pe deplin în rolul de educator face diferența. “Profesorii fericiți înseamnă elevi fericiți și concentrați.

Fie că sunteți o organizație care dorește să recruteze personal, fie că aveți un proiect de finalizat, fie că sunteți o persoană care se gândește la următoarea etapă a carierei, suntem aici pentru a vă ajuta. “Fiecare conexiune contează

Vom fi întotdeauna complet sinceri și deschiși cu dumneavoastră, astfel încât să puteți face alegeri în deplină cunoștință de cauză și să fiți mulțumit de rolul dumneavoastră.

Propunerea noastră construiește un adevărat parteneriat de resurse, cu beneficiile cheie de a economisi timp și bani, de a crește diversitatea și competențele, de a reduce problemele și de a menține continuitatea afacerii.

Fie că dorești să postezi un job cu un interval de salarizare (de exemplu, pe oră/pe zi/pe lună/pe an) sau să ceri oferte de preț pentru serviciul ce urmează a fi efectuat, suntem aici pentru a te ajuta. Vom oferi un serviciu de la un capăt la altul, sprijinind fiecare etapă a achiziției de talente, de la atragerea inițială a talentelor până la selecție și integrare..puteți Postați cererea dvs. aici iar pentru a găsi producătorul sau furnizorul potrivit pentru produsul, echipamentul și serviciul dumneavoastră puteți vizita acest link Comerțul de încredere

Fiecare candidatură este supusă unei preselecții pentru a evalua dacă este potrivit pentru rolul specific pentru care recrutăm. Ne-am angajat să menținem o conformitate de 100%. Efectuăm verificări ale istoricului de angajare, verificări de referință, verificări DBS îmbunătățite, verificări ale poliției din străinătate (dacă este cazul) și verificări obligatorii.

Expertiza noastră și abilitatea noastră profesională de a potrivi candidații cu posturile vacante au creat un grad extraordinar de încredere din partea clienților. Aceasta ne oferă un avantaj real în descoperirea “bijuteriilor” ascunse, precum și a profesioniștilor competenți în domeniul cunoașterii și informării.

Oferim integritate și profesionalism și ținem clienții și candidații complet informați.

Asigurați-vă că procesul de service este la fel de important ca și selectarea plăcilor, iar familiarizarea cu acest proces din timp vă va ajuta să evitați greșelile costisitoare.

Translate »