Conectăm talentele globale

Serviciul de ospitalitate

Recrutarea în industria ospitalității necesită o abordare personalizată. Echipa noastră își face timp pentru a vă înțelege afacerea și pentru a înțelege exact ceea ce căutați, înainte de a vă trimite o listă scurtă de candidați care se potrivesc cu valorile companiei dvs. și se potrivesc profesional. Găsim personal de ospitalitate care se aliniază cu valorile de bază ale instituției dumneavoastră. Fie că sunteți o organizație care dorește să aprovizioneze, să recruteze, să finalizeze un proiect sau o persoană care se gândește la următoarea etapă a carierei sale, noi punem în legătură profesioniști din întreaga lume. “Fiecare conexiune contează

.

Atragem cele mai bune talente printr-o combinație de metode de recrutare tradiționale și inovatoare, recunoscând importanța investiției în publicitate pentru a ne asigura că ajungem la candidații pe care concurenții noștri nu îi pot găsi.

Astfel, ne asigurăm că putem atrage atât angajați activi, cât și pasivi, care au expertiza și competențele adecvate pentru rolul dumneavoastră.

Fie că doriți să publicați un loc de muncă cu intervalul de salarizare (de ex. pe oră/pe zi/pe lună/pe an) sau solicitați ofertele de preț pentru serviciul ce urmează a fi prestat, suntem aici pentru a vă ajuta. Vă vom oferi un serviciu de la un capăt la altul, sprijinind fiecare etapă a achiziției de talente, de la atragerea inițială a talentelor până la selecție și integrare. Puteți Postați cererea dvs. aici și pentru a vă înregistra organizația ca furnizor sau pentru a găsi producătorul, furnizorul potrivit pentru produsul, echipamentul și serviciul dumneavoastră puteți vizita acest link Comerțul de încredere

Fiecare candidatură este supusă unei preselecții pentru a evalua dacă este potrivit pentru rolul specific pentru care recrutăm. Ne-am angajat să menținem o conformitate de 100%. Efectuăm verificări ale istoricului de angajare, verificări de referință, verificări DBS îmbunătățite, verificări ale poliției din străinătate (dacă este cazul) și verificări obligatorii.

Expertiza noastră și abilitatea noastră profesională de a potrivi candidații cu posturile vacante au creat un grad extraordinar de încredere din partea clienților. Aceasta ne oferă un avantaj real în descoperirea “bijuteriilor” ascunse, precum și a profesioniștilor competenți în domeniul cunoașterii și informării.

Oferim integritate și profesionalism și ținem clienții și candidații complet informați.

Asigurați-vă că procesul de service este la fel de important ca și selectarea plăcilor, iar familiarizarea cu acest proces din timp vă va ajuta să evitați greșelile costisitoare.

Translate »