Conectăm talentele globale

Serviciul de consultanță

Serviciul de consultanță oferă consultanță, îndrumare și sprijin pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului. Fie că sunteți o organizație care dorește să recruteze personal, fie că aveți un proiect de finalizat, fie că sunteți o persoană care se gândește la următoarea etapă a carierei sale., suntem aici pentru a vă ajuta. Punem în legătură profesioniști din întreaga lume. “Fiecare conexiune contează

Ne-am angajat să vă oferim un nivel excepțional de servicii și să muncim din greu.

Oferim expertiza și sprijinul de consultanță de care aveți nevoie pentru a vă asigura că proiectul dumneavoastră este realizat cu succes. Echipa noastră de consultanți acoperă un portofoliu variat de aptitudini de afaceri, ceea ce ne asigură că adăugăm o perspectivă și o expertiză valoroase pentru a vă ajuta să vă îndreptați către o soluție pozitivă.

Propunerea noastră construiește un adevărat parteneriat de resurse, cu beneficiile cheie de a economisi timp și bani, de a crește diversitatea și competențele, de a reduce problemele și de a menține continuitatea afacerii.

Fie că dorești să postezi un job cu un interval de salarizare (de exemplu, pe oră/pe zi/pe lună/pe an) sau să ceri oferte de preț pentru serviciul ce urmează a fi efectuat, suntem aici pentru a te ajuta. Vom oferi un serviciu de la un capăt la altul, sprijinind fiecare etapă a achiziției de talente, de la atragerea inițială a talentelor până la selecție și integrare..puteți Postați cererea dvs. aici iar pentru a găsi producătorul sau furnizorul potrivit pentru produsul, echipamentul și serviciul dumneavoastră puteți vizita acest link Comerțul de încredere

Fiecare candidatură este supusă unei preselecții pentru a evalua dacă este potrivit pentru rolul specific pentru care recrutăm. Ne-am angajat să menținem o conformitate de 100%. Efectuăm verificări ale istoricului de angajare, verificări de referință, verificări DBS îmbunătățite, verificări ale poliției din străinătate (dacă este cazul) și verificări obligatorii.

Expertiza noastră și abilitatea noastră profesională de a potrivi candidații cu posturile vacante au creat un grad extraordinar de încredere din partea clienților. Aceasta ne oferă un avantaj real în descoperirea “bijuteriilor” ascunse, precum și a profesioniștilor competenți în domeniul cunoașterii și informării.

Oferim integritate și profesionalism și ținem clienții și candidații complet informați.

Asigurați-vă că procesul de service este la fel de important ca și selectarea plăcilor, iar familiarizarea cu acest proces din timp vă va ajuta să evitați greșelile costisitoare.

Translate »