Conectăm talentele globale

Serviciul de cercetare

Fie că sunteți o organizație care dorește să recruteze personal, fie că aveți un proiect de finalizat, fie că sunteți o persoană care se gândește la următoarea etapă a carierei dumneavoastră, suntem aici pentru a vă ajuta. lucrăm în toate industriile, cu întreprinderi precum firme de consultanță în domeniul cercetării, agenții media, mărci, departamente din sectorul public, firme de consultanță în domeniul inovării și al strategiei. Punem în legătură profesioniști din întreaga lume. “Fiecare conexiune contează

Oferim expertiza și sprijinul de consultanță de care aveți nevoie pentru a vă asigura că proiectul dumneavoastră este realizat cu succes. Echipa noastră de consultanți acoperă un portofoliu variat de aptitudini de afaceri, ceea ce ne asigură că adăugăm o perspectivă și o expertiză valoroase pentru a vă ajuta să vă îndreptați către o soluție pozitivă.

Propunerea noastră construiește un adevărat parteneriat de resurse, cu beneficiile cheie de a economisi timp și bani, de a crește diversitatea și competențele, de a reduce problemele și de a menține continuitatea afacerii.

Fie că dorești să postezi un job cu un interval de salarizare (de exemplu, pe oră/pe zi/pe lună/pe an) sau să ceri oferte de preț pentru serviciul ce urmează a fi efectuat, suntem aici pentru a te ajuta. Vom oferi un serviciu de la un capăt la altul, sprijinind fiecare etapă a achiziției de talente, de la atragerea inițială a talentelor până la selecție și integrare..puteți Postați cererea dvs. aici iar pentru a găsi producătorul sau furnizorul potrivit pentru produsul, echipamentul și serviciul dumneavoastră puteți vizita acest link Comerțul de încredere

Fiecare candidatură este supusă unei preselecții pentru a evalua dacă este potrivit pentru rolul specific pentru care recrutăm. Ne-am angajat să menținem o conformitate de 100%. Efectuăm verificări ale istoricului de angajare, verificări de referință, verificări DBS îmbunătățite, verificări ale poliției din străinătate (dacă este cazul) și verificări obligatorii.

Expertiza noastră și abilitatea noastră profesională de a potrivi candidații cu posturile vacante au creat un grad extraordinar de încredere din partea clienților. Aceasta ne oferă un avantaj real în descoperirea “bijuteriilor” ascunse, precum și a profesioniștilor competenți în domeniul cunoașterii și informării.

Oferim integritate și profesionalism și ținem clienții și candidații complet informați.

Asigurați-vă că procesul de service este la fel de important ca și selectarea plăcilor, iar familiarizarea cu acest proces din timp vă va ajuta să evitați greșelile costisitoare.

Translate »