Conectăm talentele globale

Sectorul public – Guvern

Orice organizație condusă de guvern și finanțată din banii contribuabililor poate fi clasificată ca fiind din sectorul public. Printre acestea se numără consiliile locale și naționale, spitalele și clinicile NHS, serviciile de urgență, școlile și multe altele. Fie că sunteți o organizație care dorește să recruteze personal, fie că sunteți o persoană care se gândește la următoarea etapă a carierei sale, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne conectăm cu profesioniști din întreaga lume. “Fiecare conexiune contează

Oferim expertiza și sprijinul de consultanță de care aveți nevoie pentru a vă asigura că proiectul dumneavoastră este realizat cu succes. Echipa noastră de consultanți acoperă un portofoliu variat de aptitudini de afaceri, ceea ce ne asigură că adăugăm o perspectivă și o expertiză valoroase pentru a vă ajuta să vă îndreptați către o soluție pozitivă.

Știm că locul de muncă perfect înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți. Pentru că suntem pasionați de comunitatea noastră și de clienții noștri, ne asigurăm că locurile de muncă se potrivesc atât din punct de vedere personal, cât și profesional, indiferent dacă sunteți în curs de contractare sau faceți următorul pas în carieră.

Fie că este vorba de un program de transformare la scară largă, fie că doriți să publicați un loc de muncă cu un interval salarial (de exemplu, pe oră/pe zi/pe lună/pe an), suntem aici pentru a vă ajuta. Vă vom oferi expertiza și sprijinul de consultanță de care aveți nevoie pentru a vă asigura că proiectul dvs. este livrat cu succes.Puteți Postați cererea dumneavoastră aici iar pentru a găsi producătorul sau furnizorul potrivit pentru produsul, echipamentul sau serviciul dvs. puteți accesa acest link Comerțul de încredere

Fiecare candidatură este supusă unei preselecții pentru a evalua dacă este potrivit pentru rolul specific pentru care recrutăm. Ne-am angajat să menținem o conformitate de 100%. Efectuăm verificări ale istoricului de angajare, verificări de referință, verificări DBS îmbunătățite, verificări ale poliției din străinătate (dacă este cazul) și verificări obligatorii.

Expertiza noastră și abilitatea noastră profesională de a potrivi candidații cu posturile vacante au creat un grad extraordinar de încredere din partea clienților. Aceasta ne oferă un avantaj real în descoperirea “bijuteriilor” ascunse, precum și a profesioniștilor competenți în domeniul cunoașterii și informării.

Oferim integritate și profesionalism și ținem clienții și candidații complet informați.

Asigurați-vă că procesul de service este la fel de important ca și selectarea plăcilor, iar familiarizarea cu acest proces din timp vă va ajuta să evitați greșelile costisitoare.

Translate »