Conectăm talentele globale

Sectorul juridic

Privind la orizont și la provocarea diversității cu care se confruntă profesia de avocat, suntem extrem de mândri să anunțăm lansarea companiei noastre, The Trusted Service, care încearcă să influențeze, să modeleze și să definească viitorul diversității în avocatură.

Fie că sunteți o firmă care dorește să recruteze personal, fie că sunteți o persoană care se gândește la următoarea etapă a carierei sale, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne conectăm cu profesioniști din întreaga lume. “Fiecare conexiune contează

Știm că locul de muncă perfect înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți. Pentru că suntem pasionați de comunitatea noastră și de clienții noștri, ne asigurăm că locurile de muncă se potrivesc atât din punct de vedere personal, cât și profesional, indiferent dacă sunteți în curs de contractare sau faceți următorul pas în carieră.

Fie că dorești să postezi un job cu un interval de salarizare (de exemplu, pe oră/pe zi/pe lună/pe an) sau să ceri oferte de preț pentru serviciul ce urmează a fi efectuat, suntem aici pentru a te ajuta. Vom oferi un serviciu de la un capăt la altul, sprijinind fiecare etapă a achiziției de talente, de la atragerea inițială a talentelor până la selecție și integrare..puteți Postați cererea dvs. aici iar pentru a găsi producătorul sau furnizorul potrivit pentru produsul, echipamentul și serviciul dumneavoastră puteți vizita acest link Comerțul de încredere

Fiecare candidatură este supusă unei preselecții pentru a evalua dacă este potrivit pentru rolul specific pentru care recrutăm. Ne-am angajat să menținem o conformitate de 100%. Efectuăm verificări ale istoricului de angajare, verificări de referință, verificări DBS îmbunătățite, verificări ale poliției din străinătate (dacă este cazul) și verificări obligatorii.

Expertiza noastră și abilitatea noastră profesională de a potrivi candidații cu posturile vacante au creat un grad extraordinar de încredere din partea clienților. Aceasta ne oferă un avantaj real în descoperirea “bijuteriilor” ascunse, precum și a profesioniștilor competenți în domeniul cunoașterii și informării.

Oferim integritate și profesionalism și ținem clienții și candidații complet informați.

Asigurați-vă că procesul de service este la fel de important ca și selectarea plăcilor, iar familiarizarea cu acest proces din timp vă va ajuta să evitați greșelile costisitoare.

Translate »