Vi sammanför globala talanger

Offentlig sektor – Regering

Alla organisationer som drivs av regeringen och finansieras med skattebetalarnas pengar kan klassificeras som offentlig sektor. Detta inkluderar lokala och nationella råd, NHS-sjukhus och kliniker, räddningstjänster, skolor och mycket mer. Oavsett om du är en organisation som vill rekrytera eller en person som funderar på nästa steg i karriären finns vi här för att hjälpa dig. Vi har kontakt med yrkesverksamma över hela världen. “Varje enskild anslutning är viktig

Vi tillhandahåller den expertis och det konsultstöd du behöver för att säkerställa att ditt projekt blir framgångsrikt. Vårt team av konsulter täcker ett brett spektrum av affärsområden och säkerställer att vi tillför värdefull insikt och expertis för att hjälpa dig att gå mot en positiv lösning.

Vi vet att det perfekta jobbet betyder olika saker för olika människor. Eftersom vi brinner för vårt samhälle och våra kunder ser vi till att jobbplaceringarna passar dig både personligen och yrkesmässigt, oavsett om du är på kontrakt eller tar nästa steg i karriären.

Oavsett om det handlar om ett storskaligt omvandlingsprogram eller om du vill lägga ut ett jobb med löneintervall (t.ex. per timme/per dag/per månad/per år), är vi här för att hjälpa dig. Vi tillhandahåller den expertis och det konsultstöd du behöver för att säkerställa att ditt projekt blir framgångsrikt.du kan Skicka din förfrågan här och för att hitta rätt tillverkare eller leverantör för din produkt, utrustning eller tjänst kan du besöka den här länken Den pålitliga kommersiella

Varje ansökan förhandsgranskas för att bedöma om kandidaten är lämplig för den specifika roll som vi rekryterar till. Vi är fast beslutna att upprätthålla 100% efterlevnad. Vi genomför kontroller av anställningshistorik, referenskontroller, utför utökade DBS-kontroller, utländsk poliskontroll (om tillämpligt) och obligatoriska kontroller.

Vår expertis och professionella förmåga att matcha kandidater med lediga tjänster har skapat ett stort förtroende hos våra kunder. Det ger oss en verklig fördel när det gäller att upptäcka de dolda “pärlorna” samt de kompetenta kunskaps- och informationsexperterna.

Vi erbjuder integritet och professionalism och håller kunder och kandidater fullt informerade.

Att se till att du får rätt serviceprocess är lika viktigt som att välja plattor, och att bekanta dig med processen i förväg hjälper dig att undvika kostsamma misstag.

Translate »