Conectăm talentele globale

Meseriași / Construcții și inginerie

Expertiza noastră cuprinde construcții, inginerie, servicii de construcții mecanice și electrice, meseriași și servicii de dezvoltare rezidențială. Suntem una dintre cele mai mari rețele globale de talente tehnice, cu o prezență incredibilă pe toate site-urile de joburi importante și pe rețelele de socializare, suntem capabili să livrăm rapid, fără a compromite calitatea. Fie că sunteți o organizație care dorește să aprovizioneze, să recruteze, să finalizeze un proiect sau o persoană care se gândește la următoarea etapă a carierei sale, suntem aici pentru a vă ajuta. lucrăm în toate industriile, cu întreprinderi precum comercianți, construcții și inginerie. Punem în legătură profesioniști din întreaga lume. “Fiecare conexiune contează

Oferim expertiza și sprijinul de consultanță de care aveți nevoie pentru a vă asigura că proiectul dumneavoastră este realizat cu succes.

Lucrăm cu clienții pentru a aborda provocările cu care ne confruntăm cu toții în mod colectiv: diversificarea, lipsa de competențe, inovarea, durabilitatea și obiectivele de responsabilitate socială corporativă prin intermediul soluției noastre de recrutare orientată spre un scop anume, “Construiește o carieră”.

Fie că dorești să postezi un job cu un interval de salarizare (de exemplu, pe oră/pe zi/pe lună/pe an) sau să ceri oferte de preț pentru serviciul ce urmează a fi efectuat, suntem aici pentru a te ajuta. Vom oferi un serviciu de la un capăt la altul, sprijinind fiecare etapă a achiziției de talente, de la atragerea inițială a talentelor până la selecție și integrare..puteți Postați cererea dvs. aici iar pentru a găsi producătorul sau furnizorul potrivit pentru produsul, echipamentul și serviciul dumneavoastră puteți vizita acest link Comerțul de încredere

Fiecare candidatură este supusă unei preselecții pentru a evalua dacă este potrivit pentru rolul specific pentru care recrutăm. Ne-am angajat să menținem o conformitate de 100%. Efectuăm verificări ale istoricului de angajare, verificări de referință, verificări DBS îmbunătățite, verificări ale poliției din străinătate (dacă este cazul) și verificări obligatorii.

Expertiza noastră și abilitatea noastră profesională de a potrivi candidații cu posturile vacante au creat un grad extraordinar de încredere din partea clienților. Aceasta ne oferă un avantaj real în descoperirea “bijuteriilor” ascunse, precum și a profesioniștilor competenți în domeniul cunoașterii și informării.

Oferim integritate și profesionalism și ținem clienții și candidații complet informați.

Asigurați-vă că procesul de service este la fel de important ca și selectarea plăcilor, iar familiarizarea cu acest proces din timp vă va ajuta să evitați greșelile costisitoare.

Translate »