Vi kopplar samman globala talanger och marknader

Luftfart och järnväg

Transport är en avgörande drivkraft för social och ekonomisk utveckling. Järnvägar och flyg – sysselsätter många arbetstagare inom en rad olika yrkeskategorier. Vi tillhandahåller ett skräddarsytt tillvägagångssätt genom många strategier för anständigt arbete för att säkerställa sektorns motståndskraft och hållbarhet. De viktigaste insatserna är att främja social dialog, säkerhet och hälsa på arbetsplatsen, jämn könsfördelning i arbetsstyrkan, förbättrade arbetsvillkor samt analys av anställningsförhållanden och deras inverkan på anständigt arbete.

Oavsett om du är en organisation som vill leverera eller rekrytera, eller en person som funderar på nästa steg i karriären, finns vi här för att hjälpa dig. Vi sammanför flyg- och järnvägsföretag med globala marknader och yrkesarbetare. “Varje enskild anslutning är viktig

Vi är pålitliga partners och erbjuder skräddarsydda rekryteringslösningar för att maximera engagemanget hos kandidater på en hårt konkurrensutsatt marknad. Vi värdesätter att förändra livet för människor genom att skapa möjligheter att nå sin potential, och säkerställer ett ärligt, konsultativt tillvägagångssätt som identifierar de bästa talangerna för våra kunder och ger kandidaterna vägledning, råd och stöd.

Våra medarbetare är branschexperter. Vi hjälper flyg- och järnvägsföretag att utveckla strategier för tillväxt och värdeskapande i en osäker och volatil miljö.

Vi erbjuder integritet och professionalism och håller kunder och kandidater fullt informerade.

Oavsett om du vill publicera ett jobb med löneintervall (t.ex. per timme/per dag/per månad/per år) eller begära offerter för den tjänst som ska utföras, är vi här för att hjälpa dig. Vi tillhandahåller en heltäckande tjänst som stöder varje steg i rekryteringen av talanger, från den första rekryteringen till urval och introduktion. Du kan Lägga upp din förfrågan här och för att registrera din organisation som leverantör eller för att hitta rätt tillverkare, leverantör för din produkt, utrustning och tjänst kan du besöka den här länken Den betrodda kommersiella

Translate »