Vi sammanför globala talanger

Lärartjänst

Vi matchar och organiserar personliga intervjuer med lärare från hela världen utifrån de unika krav och mål som gäller för din skola, högskola eller universitet. Som en internationell organisation har vi flexibla dagliga vikariat, fasta heltidsanställningar och allt däremellan.

Att få fullt stöd i din roll som utbildare gör hela skillnaden. “Glada lärare ger glada, fokuserade elever.

Oavsett om du är en organisation som vill rekrytera, har ett projekt som ska slutföras eller en person som funderar på nästa steg i din karriär, finns vi här för att hjälpa dig. “Varje enskild kontakt är viktig

Vi kommer alltid att vara helt ärliga och öppna mot dig, så att du kan göra välgrundade val och trivas i din roll.

Vårt förslag bygger på ett verkligt resurspartnerskap med de viktiga fördelarna att spara tid och pengar, öka mångfalden och kompetensen, minska krånglet och upprätthålla kontinuiteten i verksamheten.

Oavsett om du vill lägga ut ett jobb med löneintervall (t.ex. per timme/per dag/per månad/per år) eller begära offerter för den tjänst som ska utföras, är vi här för att hjälpa dig. Vi tillhandahåller en heltäckande tjänst som stöder varje steg i rekryteringen av talanger, från den första rekryteringen till screening och onboarding.du kan skicka din förfrågan här och för att hitta rätt tillverkare eller leverantör för din produkt, utrustning eller tjänst kan du besöka den här länken Den betrodda kommersiella

Varje ansökan förhandsgranskas för att bedöma om kandidaten är lämplig för den specifika roll som vi rekryterar till. Vi är fast beslutna att upprätthålla 100% efterlevnad. Vi genomför kontroller av anställningshistorik, referenskontroller, utför utökade DBS-kontroller, utländsk poliskontroll (om tillämpligt) och obligatoriska kontroller.

Vår expertis och professionella förmåga att matcha kandidater med lediga tjänster har skapat ett stort förtroende hos våra kunder. Det ger oss en verklig fördel när det gäller att upptäcka de dolda “pärlorna” samt de kompetenta kunskaps- och informationsexperterna.

Vi erbjuder integritet och professionalism och håller kunder och kandidater fullt informerade.

Att se till att du får rätt serviceprocess är lika viktigt som att välja plattor, och att bekanta dig med processen i förväg hjälper dig att undvika kostsamma misstag.

Translate »