Vi kopplar samman globala talanger och marknader

Jordbruk och lantbrukstjänster

Att hitta pålitliga och kvalificerade medarbetare kan vara en utmaning, särskilt när det gäller säsongsarbete. Därför är vi fast beslutna att tillhandahålla bästa möjliga rekryteringstjänster för att hjälpa dig att få de medarbetare du behöver.

Med vår expertis kan du fokusera på det du gör bäst – att utveckla ditt företag och skörda dina grödor.

Vad gör oss annorlunda? Skräddarsydda rekryteringspaket hjälper våra kunder att rekrytera medarbetare direkt. Vi hjälper företag att anställa kvalificerade lantbrukare och hantverkare till sin jordbruksverksamhet. Vi hjälper också företagsledare, tekniker och arbetare att söka jobb som motsvarar deras kompetens och arbetslivserfarenhet.

Oavsett om du är en organisation som vill leverera eller rekrytera, eller en person som funderar på nästa steg i karriären, finns vi här för att hjälpa dig. Vi sammanför jordbruksindustrin med globala marknader och yrkesarbetare. “Varje enskild anslutning är viktig

Våra medarbetare är branschexperter. Vi hjälper jordbruksföretag & jordbruk företag att anställa kvalificerade jordbrukare och handlare för sin jordbruksverksamhet.

Vi erbjuder integritet och professionalism och håller kunder och kandidater fullt informerade.

Oavsett om du vill publicera ett jobb med löneintervall (t.ex. per timme/per dag/per månad/per år) eller begära offerter för den tjänst som ska utföras, är vi här för att hjälpa dig. Vi tillhandahåller en heltäckande tjänst som stöder varje steg i rekryteringen av talanger, från den första rekryteringen till urval och introduktion. Du kan Lägga upp din förfrågan här och för att registrera din organisation som leverantör eller för att hitta rätt tillverkare, leverantör för din produkt, utrustning och tjänst kan du besöka den här länken Den betrodda kommersiella

Translate »