Vi sammanför globala talanger

IT Webbutveckling och programmering

Att själv hitta webbutvecklare eller programmerare kan göra anställningsprocessen svår och extremt utdragen.

Att arbeta med en pålitlig rekryteringsbyrå som vet hur man hittar de bästa IT-talangerna på en konkurrensutsatt marknad sparar både tid och pengar. Med The trusted Service är du i goda händer. Vi förstår komplexiteten i att tillsätta nischade IT-roller. Vår expertis har gjort det möjligt för oss att hjälpa några av världens ledande företag med specialisttalanger.

Oavsett om du är en organisation som vill rekrytera, har ett projekt som ska slutföras eller en person som funderar på nästa steg i din karriär, är vi här för att hjälpa dig. Vi sammanför yrkesverksamma över hela världen. “Varje enskild anslutning är viktig

Vi har ett nära samarbete med varje kund för att gå längre än att bara veta vilken roll de söker. Vårt förslag bygger på ett verkligt resurspartnerskap med de viktiga fördelarna att spara tid och pengar, öka mångfalden och kompetensen, minska krånglet och upprätthålla kontinuiteten i verksamheten.

Oavsett om du vill lägga ut ett jobb med löneintervall (t.ex. per timme/per dag/per månad/per år) eller begära offerter för den tjänst som ska utföras, är vi här för att hjälpa dig. Vi tillhandahåller en heltäckande tjänst som stöder varje steg i rekryteringen av talanger, från den första rekryteringen till screening och onboarding.du kan skicka din förfrågan här och för att hitta rätt tillverkare eller leverantör för din produkt, utrustning eller tjänst kan du besöka den här länken Den betrodda kommersiella

Varje ansökan förhandsgranskas för att bedöma om kandidaten är lämplig för den specifika roll som vi rekryterar till. Vi är fast beslutna att upprätthålla 100% efterlevnad. Vi genomför kontroller av anställningshistorik, referenskontroller, utför utökade DBS-kontroller, utländsk poliskontroll (om tillämpligt) och obligatoriska kontroller.

Vår expertis och professionella förmåga att matcha kandidater med lediga tjänster har skapat ett stort förtroende hos våra kunder. Det ger oss en verklig fördel när det gäller att upptäcka de dolda “pärlorna” samt de kompetenta kunskaps- och informationsexperterna.

Vi erbjuder integritet och professionalism och håller kunder och kandidater fullt informerade.

Att se till att du får rätt serviceprocess är lika viktigt som att välja plattor, och att bekanta dig med processen i förväg hjälper dig att undvika kostsamma misstag.

Translate »