Conectăm talentele globale

IT Dezvoltare și programare web

Găsirea unor dezvoltatori sau programatori web de înaltă calitate poate face ca procesul de angajare să fie dificil și extrem de anevoios.

Colaborarea cu o agenție de recrutare de încredere care știe cum să găsească cele mai bune talente IT pe o piață competitivă economisește timp și bani. Cu The trusted Service, sunteți pe mâini bune. Înțelegem complexitatea legată de ocuparea unor roluri IT de nișă. Expertiza noastră ne-a permis să sprijinim unele dintre cele mai importante companii din lume cu talente specializate.

Fie că sunteți o organizație care dorește să recruteze personal, fie că aveți un proiect de finalizat, fie că sunteți o persoană care se gândește la următoarea etapă a carierei, suntem aici pentru a vă ajuta. Punem în legătură profesioniști din întreaga lume. “Fiecare conexiune contează

Lucrăm îndeaproape cu fiecare client pentru a merge dincolo de cunoașterea rolului pentru care angajează. Propunerea noastră construiește un adevărat parteneriat de resurse, cu beneficiile cheie de a economisi timp și bani, de a crește diversitatea și competențele, de a reduce problemele și de a menține continuitatea afacerii.

Fie că dorești să postezi un job cu un interval de salarizare (de exemplu, pe oră/pe zi/pe lună/pe an) sau să ceri oferte de preț pentru serviciul ce urmează a fi efectuat, suntem aici pentru a te ajuta. Vom oferi un serviciu de la un capăt la altul, sprijinind fiecare etapă a achiziției de talente, de la atragerea inițială a talentelor până la selecție și integrare..puteți Postați cererea dvs. aici iar pentru a găsi producătorul sau furnizorul potrivit pentru produsul, echipamentul și serviciul dumneavoastră puteți vizita acest link Comerțul de încredere

Fiecare candidatură este supusă unei preselecții pentru a evalua dacă este potrivit pentru rolul specific pentru care recrutăm. Ne-am angajat să menținem o conformitate de 100%. Efectuăm verificări ale istoricului de angajare, verificări de referință, verificări DBS îmbunătățite, verificări ale poliției din străinătate (dacă este cazul) și verificări obligatorii.

Expertiza noastră și abilitatea noastră profesională de a potrivi candidații cu posturile vacante au creat un grad extraordinar de încredere din partea clienților. Aceasta ne oferă un avantaj real în descoperirea “bijuteriilor” ascunse, precum și a profesioniștilor competenți în domeniul cunoașterii și informării.

Oferim integritate și profesionalism și ținem clienții și candidații complet informați.

Asigurați-vă că procesul de service este la fel de important ca și selectarea plăcilor, iar familiarizarea cu acest proces din timp vă va ajuta să evitați greșelile costisitoare.

Translate »