Vi sammanför globala talanger

Hantverkare / Bygg och anläggning

Vår expertis omfattar konstruktion, teknik, mekaniska och elektriska byggnadstjänster, hantverkare och bostadsutvecklingstjänster. Vi är ett av de största globala nätverken för tekniska talanger, med en otrolig närvaro på alla större jobbsajter och sociala medier, vi kan leverera snabbt utan att kompromissa med bra kvalitet. Oavsett om du är en organisation som vill leverera, rekrytera, har ett projekt som ska slutföras eller en individ som funderar på nästa steg i din karriär, är vi här för att hjälpa dig. Vi arbetar inom alla branscher, med företag som hantverkare, bygg- och anläggningsföretag och ingenjörer. Vi sammanför yrkesverksamma över hela världen. “Varje enskild anslutning är viktig

Vi tillhandahåller den expertis och det konsultstöd du behöver för att säkerställa att ditt projekt blir framgångsrikt.

Vi arbetar med kunder för att hantera de utmaningar som vi alla gemensamt står inför: diversifiering, kompetensbrist, innovation, hållbarhet och företagens sociala ansvar genom vår målinriktade rekryteringslösning “Build a Career”.

Oavsett om du vill lägga ut ett jobb med löneintervall (t.ex. per timme/per dag/per månad/per år) eller begära offerter för den tjänst som ska utföras, är vi här för att hjälpa dig. Vi tillhandahåller en heltäckande tjänst som stöder varje steg i rekryteringen av talanger, från den första rekryteringen till screening och onboarding.du kan skicka din förfrågan här och för att hitta rätt tillverkare eller leverantör för din produkt, utrustning eller tjänst kan du besöka den här länken Den betrodda kommersiella

Varje ansökan förhandsgranskas för att bedöma om kandidaten är lämplig för den specifika roll som vi rekryterar till. Vi är fast beslutna att upprätthålla 100% efterlevnad. Vi genomför kontroller av anställningshistorik, referenskontroller, utför utökade DBS-kontroller, utländsk poliskontroll (om tillämpligt) och obligatoriska kontroller.

Vår expertis och professionella förmåga att matcha kandidater med lediga tjänster har skapat ett stort förtroende hos våra kunder. Det ger oss en verklig fördel när det gäller att upptäcka de dolda “pärlorna” samt de kompetenta kunskaps- och informationsexperterna.

Vi erbjuder integritet och professionalism och håller kunder och kandidater fullt informerade.

Att se till att du får rätt serviceprocess är lika viktigt som att välja plattor, och att bekanta dig med processen i förväg hjälper dig att undvika kostsamma misstag.

Translate »