Conectăm talentele globale

Angajarea persoanelor cu handicap

O dizabilitate este definită ca o deficiență fizică sau mentală care are un efect negativ substanțial și pe termen lung asupra capacității unei persoane de a desfășura activități zilnice normale.

O persoană cu handicap are dreptul la egalitate, corectitudine, respect și înțelegere la locul de muncă.

Angajații și persoanele cu dizabilități aflate în căutarea unui loc de muncă sunt protejați din punct de vedere juridic împotriva discriminării în temeiul Legii privind egalitatea din 2010.

Fie că sunteți o organizație care dorește să recruteze personal, fie că sunteți o persoană care se gândește la următoarea etapă a carierei sale, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne conectăm cu profesioniști cu dizabilități din întreaga lume. Angajatorii pot găsi informații despre recrutarea și ajutorarea persoanelor cu handicap. “Fiecare conexiune contează

Credem că recrutarea persoanelor cu dizabilități înseamnă să întâmpinăm diversitatea.

Fie că dorești să postezi un job cu un interval de salarizare (de exemplu, pe oră/pe zi/pe lună/pe an) sau să ceri oferte de preț pentru serviciul ce urmează a fi efectuat, suntem aici pentru a te ajuta. Vom oferi un serviciu de la un capăt la altul, sprijinind fiecare etapă a achiziției de talente, de la atragerea inițială a talentelor până la selecție și integrare..puteți Postați cererea dvs. aici iar pentru a găsi producătorul sau furnizorul potrivit pentru produsul, echipamentul și serviciul dumneavoastră puteți vizita acest link Comerțul de încredere

Fiecare candidatură este supusă unei preselecții pentru a evalua dacă este potrivit pentru rolul specific pentru care recrutăm. Ne-am angajat să menținem o conformitate de 100%. Efectuăm verificări ale istoricului de angajare, verificări de referință, verificări DBS îmbunătățite, verificări ale poliției din străinătate (dacă este cazul) și verificări obligatorii.

Expertiza noastră și abilitatea noastră profesională de a potrivi candidații cu posturile vacante au creat un grad extraordinar de încredere din partea clienților. Aceasta ne oferă un avantaj real în descoperirea “bijuteriilor” ascunse, precum și a profesioniștilor competenți în domeniul cunoașterii și informării.

Oferim integritate și profesionalism și ținem clienții și candidații complet informați.

Asigurați-vă că procesul de service este la fel de important ca și selectarea plăcilor, iar familiarizarea cu acest proces din timp vă va ajuta să evitați greșelile costisitoare.

Translate »