Vi sammanför globala talanger

Hälso- och sjukvård

Oavsett om du är en organisation som vill rekrytera eller en person som funderar på nästa steg i karriären finns vi här för att hjälpa dig. Vi förmedlar kontakter med vårdpersonal över hela världen, så att de kan komma i kontakt med de vårdorganisationer som behöver dem och som i sin tur förmedlar kontakter med sina patienter för att de ska kunna ge utmärkt patientvård. “Varje enskild anslutning är viktig

Våra medarbetare är branschexperter och tillhandahåller bemanningslösningar för NHS och privata vårdgivare, inklusive läkare, apotekare, sjuksköterskor, Allied Health Professionals och Health Science Staff m.fl.

Vi tror att det bästa sättet att leverera patientvård av högsta kvalitet är att se till att vår begåvade och omtänksamma vårdpersonal trivs och får bra stöd, så vi sätter människorna i centrum för allt vi gör – för oss är det personligt.

Oavsett om du vill lägga ut ett jobb med löneintervall (t.ex. per timme/per dag/per månad/per år) eller begära offerter för den tjänst som ska utföras, är vi här för att hjälpa dig. Vi tillhandahåller en heltäckande tjänst som stöder varje steg i rekryteringen av talanger, från den första rekryteringen till screening och onboarding.du kan skicka din förfrågan här och för att hitta rätt tillverkare eller leverantör för din produkt, utrustning eller tjänst kan du besöka den här länken Den betrodda kommersiella

Varje ansökan förhandsgranskas för att bedöma om kandidaten är lämplig för den specifika roll som vi rekryterar till. Vi är fast beslutna att upprätthålla 100% efterlevnad. Vi genomför kontroller av anställningshistorik, referenskontroller, utför utökade DBS-kontroller, utländsk poliskontroll (om tillämpligt) och obligatoriska kontroller.

Vår expertis och professionella förmåga att matcha kandidater med lediga tjänster har skapat ett stort förtroende hos våra kunder. Det ger oss en verklig fördel när det gäller att upptäcka de dolda “pärlorna” samt de kompetenta kunskaps- och informationsexperterna.

Vi erbjuder integritet och professionalism och håller kunder och kandidater fullt informerade.

Att se till att du får rätt serviceprocess är lika viktigt som att välja plattor, och att bekanta dig med processen i förväg hjälper dig att undvika kostsamma misstag.

Translate »