Conectăm talentul și piața globală

Aviație și feroviar

Transportul este un motor esențial al dezvoltării sociale și economice. Căile ferate și aviația – angajează mulți lucrători într-o gamă largă de categorii de locuri de muncă. Oferim o abordare personalizată prin numeroase strategii de muncă decentă pentru a asigura reziliența și durabilitatea sectorului. Printre principalele eforturi se numără promovarea dialogului social, a securității și sănătății la locul de muncă, a echilibrului între femei și bărbați, a îmbunătățirii condițiilor de muncă și a analizei relațiilor de muncă și a impactului acestora asupra muncii decente.

Fie că sunteți o organizație care dorește să aprovizioneze, să recruteze sau o persoană care se gândește la următoarea etapă a carierei sale, suntem aici pentru a vă ajuta. Punem în legătură întreprinderile din domeniul aviației și al transportului feroviar cu piețele globale și cu lucrătorii profesioniști. “Fiecare conexiune contează

Suntem parteneri de încredere și oferim soluții de recrutare personalizate pentru a maximiza implicarea candidaților pe o piață extrem de competitivă. Prețuim schimbarea vieților oamenilor prin crearea de oportunități pentru a-și atinge potențialul și asigurăm o abordare onestă, consultativă, care identifică cele mai bune talente pentru clienții noștri și oferă candidaților îndrumare, consiliere și sprijin.

Oamenii noștri sunt experți în domeniu. Ajutăm companiile din domeniul aviației și al căilor ferate să dezvolte strategii pentru a urmări creșterea și a crea valoare într-un mediu incert și volatil.

Oferim integritate și profesionalism și ținem clienții și candidații complet informați.

Fie că doriți să publicați un loc de muncă cu intervalul de salarizare (de ex. pe oră/pe zi/pe lună/pe an) sau solicitați ofertele de preț pentru serviciul ce urmează a fi prestat, suntem aici pentru a vă ajuta. Vă vom oferi un serviciu de la un capăt la altul, sprijinind fiecare etapă a achiziției de talente, de la atragerea inițială a talentelor până la selecție și integrare. Puteți Postați cererea dvs. aici și pentru a vă înregistra organizația ca furnizor sau pentru a găsi producătorul, furnizorul potrivit pentru produsul, echipamentul și serviciul dumneavoastră puteți vizita acest link Comerțul de încredere

Translate »