Conectăm talentele globale

Asistență medicală

Fie că sunteți o organizație care dorește să recruteze personal, fie că sunteți o persoană care se gândește la următoarea etapă a carierei sale, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne conectăm cu profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume, punându-i în legătură cu organizațiile de sănătate care au nevoie de ei, care îi pun în legătură cu pacienții lor pentru a oferi o îngrijire excelentă a pacienților. “Fiecare conexiune contează

Oamenii noștri sunt experți în domeniu, oferind soluții de recrutare de personal pentru NHS și furnizorii privați de servicii medicale, inclusiv medici, farmaciști, asistenți medicali, profesioniști din domeniul sănătății și personal din domeniul sănătății și altele.

Credem că cel mai bun mod de a oferi cele mai înalte standarde de îngrijire a pacienților este să ne asigurăm că profesioniștii noștri talentați și grijulii din domeniul sănătății sunt fericiți și bine susținuți, așa că punem oamenii în centrul a tot ceea ce facem – pentru noi este ceva personal.

Fie că dorești să postezi un job cu un interval de salarizare (de exemplu, pe oră/pe zi/pe lună/pe an) sau să ceri oferte de preț pentru serviciul ce urmează a fi efectuat, suntem aici pentru a te ajuta. Vom oferi un serviciu de la un capăt la altul, sprijinind fiecare etapă a achiziției de talente, de la atragerea inițială a talentelor până la selecție și integrare..puteți Postați cererea dvs. aici iar pentru a găsi producătorul sau furnizorul potrivit pentru produsul, echipamentul și serviciul dumneavoastră puteți vizita acest link Comerțul de încredere

Fiecare candidatură este supusă unei preselecții pentru a evalua dacă este potrivit pentru rolul specific pentru care recrutăm. Ne-am angajat să menținem o conformitate de 100%. Efectuăm verificări ale istoricului de angajare, verificări de referință, verificări DBS îmbunătățite, verificări ale poliției din străinătate (dacă este cazul) și verificări obligatorii.

Expertiza noastră și abilitatea noastră profesională de a potrivi candidații cu posturile vacante au creat un grad extraordinar de încredere din partea clienților. Aceasta ne oferă un avantaj real în descoperirea “bijuteriilor” ascunse, precum și a profesioniștilor competenți în domeniul cunoașterii și informării.

Oferim integritate și profesionalism și ținem clienții și candidații complet informați.

Asigurați-vă că procesul de service este la fel de important ca și selectarea plăcilor, iar familiarizarea cu acest proces din timp vă va ajuta să evitați greșelile costisitoare.

Translate »