Vi sammanför globala talanger

Sysselsättning för funktionshindrade

Ett funktionshinder definieras som en fysisk eller psykisk funktionsnedsättning som har en betydande och långvarig negativ inverkan på en persons förmåga att utföra normala dagliga aktiviteter.

En funktionshindrad har rätt till jämlikhet, rättvisa, respekt och förståelse på din arbetsplats

Anställda och arbetssökande med funktionshinder är juridiskt skyddade mot diskriminering enligt Equality Act 2010.

Oavsett om du är en organisation som vill rekrytera eller en person som funderar på nästa steg i karriären finns vi här för att hjälpa dig. Vi har kontakt med yrkesverksamma med funktionshinder över hela världen. Arbetsgivare kan hitta information om hur man rekryterar och hjälper funktionshindrade. “Varje enskild anslutning är viktig

Vi anser att rekrytering av personer med funktionsnedsättning innebär att välkomna mångfald

Oavsett om du vill lägga ut ett jobb med löneintervall (t.ex. per timme/per dag/per månad/per år) eller begära offerter för den tjänst som ska utföras, är vi här för att hjälpa dig. Vi tillhandahåller en heltäckande tjänst som stöder varje steg i rekryteringen av talanger, från den första rekryteringen till screening och onboarding.du kan skicka din förfrågan här och för att hitta rätt tillverkare eller leverantör för din produkt, utrustning eller tjänst kan du besöka den här länken Den betrodda kommersiella

Varje ansökan förhandsgranskas för att bedöma om kandidaten är lämplig för den specifika roll som vi rekryterar till. Vi är fast beslutna att upprätthålla 100% efterlevnad. Vi genomför kontroller av anställningshistorik, referenskontroller, utför utökade DBS-kontroller, utländsk poliskontroll (om tillämpligt) och obligatoriska kontroller.

Vår expertis och professionella förmåga att matcha kandidater med lediga tjänster har skapat ett stort förtroende hos våra kunder. Det ger oss en verklig fördel när det gäller att upptäcka de dolda “pärlorna” samt de kompetenta kunskaps- och informationsexperterna.

Vi erbjuder integritet och professionalism och håller kunder och kandidater fullt informerade.

Att se till att du får rätt serviceprocess är lika viktigt som att välja plattor, och att bekanta dig med processen i förväg hjälper dig att undvika kostsamma misstag.

Translate »