Conectăm talentul și piața globală

Agricultură și servicii agricole

Găsirea unor lucrători de încredere și calificați poate fi o provocare, în special pentru munca sezonieră. De aceea, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii de recrutare posibile pentru a vă ajuta să obțineți lucrătorii de care aveți nevoie.

Datorită expertizei noastre, vă puteți concentra pe ceea ce știți să faceți cel mai bine – să vă dezvoltați afacerea și să vă recoltați culturile.

Ce ne face diferiți? Pachetele de recrutare personalizate îi ajută pe clienții noștri să recruteze direct lucrători. Ajutăm întreprinderile să angajeze profesioniști și meseriași agricoli calificați pentru afacerea lor agricolă. De asemenea, îi ajutăm pe managerii de ferme, tehnicienii și muncitorii să caute locuri de muncă pe măsura competențelor și experienței lor profesionale.

Fie că sunteți o organizație care dorește să aprovizioneze, să recruteze sau o persoană care se gândește la următoarea etapă a carierei sale, suntem aici pentru a vă ajuta. Punem în legătură industriile agricole și agricole cu piețele globale și cu lucrătorii profesioniști. “Fiecare conexiune contează

Oamenii noștri sunt experți în domeniu. Ajutăm agricultura & agricultură întreprinderile să angajeze fermieri și comercianți calificați pentru afacerile lor agricole.

Oferim integritate și profesionalism și ținem clienții și candidații complet informați.

Fie că doriți să publicați un loc de muncă cu intervalul de salarizare (de ex. pe oră/pe zi/pe lună/pe an) sau solicitați ofertele de preț pentru serviciul ce urmează a fi prestat, suntem aici pentru a vă ajuta. Vă vom oferi un serviciu de la un capăt la altul, sprijinind fiecare etapă a achiziției de talente, de la atragerea inițială a talentelor până la selecție și integrare. Puteți Postați cererea dvs. aici și pentru a vă înregistra organizația ca furnizor sau pentru a găsi producătorul, furnizorul potrivit pentru produsul, echipamentul și serviciul dumneavoastră puteți vizita acest link Comerțul de încredere

Translate »